Farmer Event

Hösten 2012 utsåg LRF Farmer Event till vinnare i affärsplantävlingen 1000 Gröna Idéer. Våren 2013 arrangerades det första kundeventet vilket var början på en spännande resa med målet att bidra till en spännande utveckling av Sveriges landsbygd.

Bonde söker fru, Farmen, närproducerad mat, kosläpp – intresset för landsbygden är stort. Samtidigt sker en urbanisering där över 50% av jordens befolkning bor i städer. 2050 beräknas fler än 70% av jordens befolkning bo i städer. De flesta av oss har en bakgrund eller koppling till landsbygden. Kanske var vår farmor eller morfars far bonde. I dagens samhälle får vi inte så många möjligheter att uppleva livet på landet och det är precis där Farmer Event kommer in i bilden.

Farmer Event erbjuder event på bondgårdar. Genom oss kan du se till att er personalaktivitet, kickoff eller konferens blir någonting utöver det vanliga. Ni får andas lantluft, lära er mer om livet på landet, testa er samarbetsförmåga och uppleva annorlunda aktiviteter med tävlingsmoment.

I dagsläget finns Farmer Event i Jönköping, Örebro, Östergötland, Österlen och Göteborg, men målet är att bli ett nationellt koncept. Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans med kunder, gårdar och samarbetspartners.